domingo, 2 de marzo de 2014

Tercera derrota per la minima consecutiva

Havia quedat amb en Miki Molina a Mare de Déu de Montserrat amb Cartagena per pillar l'H6 que ens deixa a la Meridiana. En el bus, analitzavem gairebé dels equips del Barcelona UGA i de Peona i Peó.

Quan esperavem el tren, va arribar l'Oscar Garcia, que era l'últim tauler del primer equip de Peona i Peó

Quan el tren va arribar a la parada de Sant Andreu Arenal vam veure a una part de l'expedició de Peona i Peó. Era: Jaime Alexander Cuartas, David Ayza, Jose Anibal, Albert Ezquerro, Guillem Subirachs i Marc Lopez. A part de que Benja Perez estava amb ells. Suposo que estava pensant en fitxar a Peona i Peó. (je, je, je).
En el tren també havia comentat a l'amo de la Columna Oberta que vigilés a la partida contra l'exentrenador del Sant Andreu, Sergi Obon, però el jugador de Peona i Peó, evidentment es sentia segur de si mateix, malgrat la dificultat.
Vam arribar a l'estació quan faltaven 2 o 3 minuts per 2 quarts de cinc.

Aquests son els matxos següents:
Jaime Cuartas-Marc Narciso (Propongo tablas)
Va ser un dels ultims en acabar. El jugador català va tenir moltes oportunitats de guanyar al jugador colombià però les va desaprofitar totes i es va endur mig punt.
David Ayza-Aimen Rizouk (Faré una partida espectacular)
Efectivament va fer una partida espectacular, però la pèrdua del peó central que tenia va impedir que l'exjugador del Barcelona UGA s'emporti el punt.
Jonathan Alonso-Marc Capellades (Vull ser MI)
Marc Capellades ha demostrat ultimament que pot aconseguir el titol d'MI (2 taules davant d'MIs)
Daniel Vives-Florian Grafl (Debut excel·lent)
El nou fitxatge de Peona i Peó ha fet unes increibles taules davant del MI Grafl. Després de 7 anys sabatics, degut a temes laborals, Daniel Vives ha realitzat un retorn en els escacs excepcional.
Jose Anibal-Luc Bergez (Tengo que hacer tablas)
Després de la derrota contra Victor Lillo, el jugador francès ha tornat a guanyar davant d'un Jose Anibal que va camí d'aconseguir la seva ultima norma de MC.
Ferran Cervelló-Erik Martinez (Et venjaré, Ferran)
El MF Erik Martinez li ha tornat la pilota a Ferran Cervelló després de guanyar a l'excampió d'Espanya, el jugador de Peona i Peó tenia taules amb peó de menys, però l'Erik va demostrar el seu talent i es va adjudicar el punt.
Ferran Cervelló havia guanyat a Erik Martinez a la Copa Catalana del mes passat..
Benjamin Perez-Albert Ezquerro (Aconseguiré la norma)
Sens dubte, una de les grans sorpreses. Sembla ser que Albert Ezquerro vol aconseguir la seva primera norma de MC, després de guanyar al MF Benjamin Perez, gràcies a una raig X que el MF de Barberà no ho va veure.
Francisco Javier Garcia-Guillem Subirachs (Encara tenim opcions de puntuar)
Va puntuar però no suficientment com per empatar el matx. Tot i aixi aquell final de torres que tenia era impossible de guanyar i es va conformar amb unes taules davant d'un Mestre Fide com és Fco.Javier Garcia.
Marc Lopez-Sergi Obon (The big surprise)
Marc Lopez s'enfrontava contra un dels millors MFs de Catalunya, pero l'exentrenador i exjugador del Sant Andreu no va tenir el dia davant d'un 2176 d'ELO Català.
Com l'Albert Ezquerro, en Marc vol aconseguir la seva primera norma de MC, i si segueix aquest ritme estratosferic aconseguirà aquest objectiu.
Oscar Garcia-Victor Rivas (Jo també vull ser MC)
L'Oscar ha demostrat una vegada més que pot fer actuacions destacades davant de MFs. Crec que desde l'Open de Sants de 2013, el jugador de Peona i Peó té un nivell de MC (com a minim).

És la tercera derrota consecutiva, però aquesta derrota saboreja a victòria, al igual que la del Barcelona UGA.

La següent ronda, contra el Foment, a veure què tal.


Jofre Custodio









No hay comentarios:

Publicar un comentario