jueves, 30 de enero de 2014

Ronda 1 Divisió d'Honor (Peona i Peó ha estat a punt de donar la sorpresa de la jornada)

Ronda 1 Lliga Catalana Divisió d'Honor

La primera ronda per nosaltres a Divisió d'Honor no podria ser més emocionant. Peona i Peó s'enfrontava contra el Barcelona UGA, el club més antic de tot l'estat espanyol.

Vaig quedar amb el Mili Mokina a Joanic a les 15:30 per anar al carrer Julià Portet, 5, el local del Barcelona UGA. Al sortir del metro primer ens vam trobar amb Pere Casajuana, un dels caps del club local, al mateix temps que en Jose Anibal. Vam sortir del metro i haviem quedat davant del Palau de la Musica.

5 minuts més tard passava Francesc Serra i la seva dona, que se n'anaven a pendre alguna cosa i uns minuts després arribava Frederic Corriguelas i Ferran Cervelló i després arribaven Guillem Subirachs, Marc Lopez i l'home de la ronda 1, David Ayza.

He de dir que l'exjugador del Barcelona UGA (Barceloneta), ha fet una grandissima tasca tot i haver perdut, però us ho explicaré després.

Vam pendre uns cafès al Starbucks Coffe. Passen els minuts i arriba l'hora de la veritat. Vam anar a l'adreça corresponent i al arribar ens vam trobar a Oscar Garcia i Albert Ezquerro.

Un minut abans de començar el matx arribava el nostre gran entrenador i grandissim fitxatge, Jaime Alexander Cuartas.

Comença el matx estaven tots els jugadors menys un, que normalment arriba tard. Em sembla que el Xavi Villa li ha encomenat el virus d'arribar tard, estem parlant de Marc Capellades.

Al final l'alineació va quedar de la següent manera:
- Daniel Alsina-Jaime Alexander Cuartas
- Axel Delorme-David Ayza

- Hipolito Asis (Tommy)-Marc Capellades (Cepa) o podriem dir (no em fio del Cepa),frase mitica del meu debut a la Pobla de Lillet.
- David Pardo-Jose Anibal
Fotografía
- Roberto Alomà-Ferran Cervelló
- Marc Sanchez-Francesc Serra

- Angel Martin-Albert Ezquerro
- Eduard Ibañez-Guillem Subirachs

- Guillermo Arias Boo-Marc Lopez
- Alejandro Schneider-Oscar Garcia

Podria dir que els nostres herois han estat més que concentrats en les partides, els minuts van passant i el primer equip de Peona i Peó estava donant emocions fortes al públic.

Mestrestant el Frede i jo estavem comentant un altre matx interessantissim: Sant Andreu-Cerdanyola del Vallès i inesperadament jugava Llatzer Bru que viu a l'Ampolla, i jugava contra el Mestre Català Einar Castellano a la novena taula.

A un quart de vuit començaven les noticies: Marc Lopez acabava de perdre amb Arias Boo després de que l'amo de la Columna Oberta es deixés una peça. 4 minuts després, Marc Capellades feia unes inesperades taules amb Tommy després de 3 repeticions.

A les 19:30 Guillem Subirachs guanyava amb peca de més al MF Eduard Ibañez i d'aquesta manera aconseguia l'empat a 1,5, pero un quart d'hora més tard, David Pardo aconseguia guanyar a Jose Anibal.

31 minuts més tard, Francesc Serra tombava el rei davant del fitxatge inesperat i gratuit de la UGA, Marc Sanchez i al mateix temps Oscar Garcia guanyava a Schneider. El resultat es posava 3,5 a 2,5, perdent.

5 minuts més tard Cuartas guanyava a Dani Alsina en un final de torres, clarament guanyat per part del jugador colombià d'aquesta manera empatavem al matx a 3,5.

A les 20:12 minuts més tard es produia la gran sorpresa del matx. Albert Ezquerro que té 2201 d'ELO Català, guanyant a MCs i tot i aixi no ha aconseguit ni una norma, guanyava en un final de cavalls interessantissim al tetracampió d'Espanya, Angel Martin. El resultat era de 3,5 a 4,5 guanyant.

Les dues que quedaven estaven ben fotudes:

David Ayza amb qualitat de més aguantava al MI Axel Delorme i per altra banda, Ferran Cervelló intentava treure taules amb alfil i cavall contra la parella d'alfils de Roberto Alomà.

A les 20:31, Ferran Cervelló va apretar el rellotge després d'un cop tàctic de l'exjugador del Montcada.

I quedava la partida de David Ayza-Axel Delorme, hi havia una marea de públic, fins que David Ayza perdia amb torre la parella d'alfils contra Axel Delorme.

Hem perdut el matx per la minima, però no hem perdut l'alegria, l'orgull i l'esperança de seguir lluitant i classificarnos per a la fase finals amb els altres 7 millors equps de Catalunya, i a més a més aquesta derrota saboreja a victoria.

I per la meva part puc dir que estic molt satisfet de formar part d'un grandissim club com és el Peona i Peó, que d'aqui uns anys estarà al capdavant de la Lliga Catalana.

En els altres matxos (Andorra-Figueres, Lleida-Montcada, Barberà-Foment) també han quedat a 5,5 a 4,5
I els guanyadors són Figueres, Montcada i Barberà). Casualitats de la vida.

La setmana que ve ens toca contra l'Andorra a casa nostra, l'Escola del Mar que vaig passar tota la meva infancia allà.

Fins la setmana que ve.

No hay comentarios:

Publicar un comentario